top of page
www.KBstudioMedia.se-33.jpg

Om företaget

Arba Solar är ett engagerat och passionerat företag i Skåne som specialiserar sig på att erbjuda skräddarsydda solenergilösningar med solceller för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Malmö, Vellinge, Svedala, Trelleborg och omnejd.

www.KBstudioMedia.se-39.jpg

Vår vision

Vår vision är att förändra hur människor förbrukar jordens energi och förlänga dess livslängd genom att göra solenergi mer tillgänglig och ekonomiskt förmånlig för alla. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer för att hjälpa dig hitta den bästa solenergilösningen med solceller för dina behov och förutsättningar.

Vårt team av solcellsmontörer och solcellinstallatörer, bestående av erfarna ställningsbyggare, elektriker och projektledare, ser till att ditt solcellssystem installeras professionellt, effektivt och säkert.
 

Arba Solar arbetar ständigt för att utveckla och förbättra våra solenergilösningar med solceller för att möta marknadens behov och kundens förväntningar. Vårt team använder den senaste tekniken inom solceller och strävar efter att göra solenergi ännu mer tillgängligt och ekonomiskt för alla. Vi erbjuder även laddboxar samt dess installation för elbilar som en del av vårt produktutbud.

På Arba Solar inspireras teamet av den alltmer alarmerande Overshoot Day, som markerar när människor har förbrukat mer resurser än vad vi kan återuppbygga under ett år. Företagets vision är att sprida medvetenhet och bidra till en mer hållbar framtid genom att erbjuda förnybar och miljövänlig energi i form av solceller.

 

Genom att erbjuda solceller som en alternativ energikälla vill Arba Solar öka medvetenheten om vikten av att ta hand om vår miljö. Solenergi är en ren och förnybar energikälla som inte bara är miljövänlig utan även ekonomiskt fördelaktig i längden. Genom att investera i solceller kan man spara pengar på lång sikt samtidigt som man bidrar till en bättre miljö.

 

Arba Solar använder sig av den senaste tekniken inom solceller och arbetar ständigt för att utveckla nya lösningar för att göra solenergi ännu mer tillgängligt och ekonomiskt. Företaget har också ett starkt fokus på kundservice och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet till sina kunder.

www.KBstudioMedia.se-48.jpg

Ren energi

Svensk solenergi
bottom of page