top of page

ZAPTEC - LADDBOX

EN INTELLIGENT KRAFTFULL OCH SÄKER LADDBOX FÖR DITT HEM

zaptec laddbox arba solar.png
zaptec laddbox arba solar.png

Liten. Smart.
Full av kraft.

Enkel design och smart i funktion –  prisbelönta laddbox för hemmabruk förenklar din laddningsupplevelse.

Zaptec Go är laddboxen som passar alla bilar. Med traditionell skandinavisk design och banbrytande norsk teknik är Zaptec Go en av världens minsta 22 kW elbilsladdare. Packad med premiumteknik är laddboxen alltid ansluten och uppdaterar sig automatiskt med de senaste funktionerna och uppdateringarna. Allt du behöver göra är att ladda din bil. Och om du köper en ny bil? Ja, då kan du ladda den också.

1. Varför ska jag ha en hemmaladdare till min elbil?

Att ladda elbilen med Zaptec laddbox är säkrare och snabbare än att ladda från ett eluttag. Du kan även ladda smart – när strömmen är billig.

2. Hur lång tid tar det att ladda bilen hemma?

Med Zaptec får du upp till tio gånger snabbare laddningshastighet än i ett vanligt uttag. Den utnyttjar all strömkapacitet du har tillgänglig, och garanterar dig högsta laddningseffekt.

3. Fungerar Zaptec Laddrobot ihop med min elbil och på mitt elnät?

Ja. Vår hemmaladdare passar alla bilar och elnät. Den justeras automatiskt så att du tryggt kan luta dig tillbaka och ladda batterierna.

4. Hur går jag tillväga för att köpa en hemmaladdare?

Laddboxen säljs via utvalda återförsäljare. Du kan välja att beställa med eller utan installation. Hitta en återförsäljare, välj färg och beställ – en elektriker fixar resten.

bottom of page