top of page
Arba Solar Malmö

Värva Vänner till Solarkrafts Framtid

Tjäna Belöningar Genom Att Dela Solarkrafts Fördelar Med Vänner

Arba solar: värva en vän

Utforska Arba Solars inspirerande värvningsprogram och ta chansen att tjäna belöningar på ett enkelt sätt. Vi garanterar en problemfri process där du har möjligheten att få extra förmåner genom att dela fördelarna med Arba Solars solcellssystem med din familj, vänner och kontakter.


Det bästa är att du inte behöver vara en befintlig kund hos oss för att delta. Genom att hänvisa personer i din omgivning till Arba Solar, kan du inte bara hjälpa dem att dra nytta av våra innovativa solcellslösningar, utan även belönas för din medverkan. För varje person du värvar och som framgångsrikt installerar ett solcellssystem, kommer du att erhålla ett presentkort värt 2500 kr.


Det slutar inte här. När de personer du hänvisar också delar de positiva erfarenheterna av Arba Solar och introducerar oss till nya potentiella kunder, skapar vi en positiv kedjereaktion av värde och fördelar.


Det är en situation där alla vinner - du vinner, den person du värvar vinner, och vi välkomnar en ny medlem till vår solargemenskap. Vi uppmuntrar dig att dela fördelarna med Arba Solar med så många som möjligt i din närhet och maximera dina belöningar. Det finns ingen begränsning för hur många presentkort du kan få - ditt deltagande kan omsättas i praktiska förmåner som gynnar oss alla.

 

Hur går processen till?


- Introducera Solarkrafts tjänster till någon som är i färd med att utforska möjligheten att installera ett solcellssystem.

- Fyll i uppgifterna för personen längst ner på denna sida i det angivna formuläret.


- När din referens har framgångsrikt installerat sitt solcellssystem, kommer du att få ett presentkort värt 2500 kr som en förmån.

bottom of page