top of page
Solnedgång på solpaneler

-Den Smarta Solenergi & Tibber Integrationen

ARBA Optima

Upptäck Framtidens Energi med ARBA Solar och Tibber

Upptäck ArbaOptima: revolutionera ditt hem med upp till 40-50% besparing på din energikostnad. Med vår banbrytande lösning, som integrerar solpaneler, batterilagring, smarta elbilsladdare och värmepumpar med Tibbers dynamiska energisystem, erbjuder vi inte bara en väg till en hållbarare livsstil men också en oöverträffad möjlighet att minska dina energiutgifter dramatiskt.

ArbaOptima är utformad för att ge maximala besparingar genom att kombinera individuella effektiviteter från varje energikomponent och synergier som uppstår när dessa system arbetar tillsammans. Genom att anpassa energiproduktion och -förbrukning till realtidens elpriser och dina specifika behov, optimerar vi din energianvändning till dess yttersta potential.Med en potentiell total besparing på upp till 40-50%, förändrar ArbaOptima spelet för vad som är möjligt med hemenergisystem. Låt oss hjälpa dig att ta kontroll över din energiförbrukning och -kostnader, och tillsammans ta ett steg mot en grönare och mer ekonomisk framtid.

Genom att säkerställa att våra produkter är kompatibla med Sveriges ledande produkt för energimätning och optimering säkerställer vi att du får ut maximal effekt av dina investeringar nu och i framtiden.Vi är dessutom partner med Bovra vilket innebär att du som kund automatiskt får alla dokumentation kring projekt och produkter automatiskt skickat till dig för framtida referens. Läs mer här: Bovra – Ett bättre husägande

www.KBstudioMedia.se-48.jpg

Fler tjänster.

Som du kommer att älska.

01

Solpaneler

Med ARBA Solars effektiva solpaneler, kan du förvänta dig en drastisk minskning av din elräkning. Genom integration med Tibber, anpassas din energiförbrukning intelligent till de mest fördelaktiga tiderna för att använda solenergi, vilket kan leda till en besparing på upp till 20% av dina energikostnader.

03

Växelriktare

Våra smarta växelriktare säkerställer att du får ut mesta möjliga av varje solstråle. Integrationen med Tibber innebär att du alltid använder energi på det mest kostnadseffektiva sättet, med potential att sänka dina energikostnader med ytterligare 5-10%.

05

Checkwatt & Flower Hub

ArbaOptima, i kombination med Checkwatt och Flower Hub, erbjuder en omfattande lösning för dig som söker att optimera din energiförbrukning och samtidigt bidra till ett mer hållbart och förnybart energisystem. Dessa partnerskap möjliggör inte bara för dig att minska dina energikostnader utan också att aktivt delta i och dra nytta av energimarknadens dynamik. Välj ArbaOptima för att maximera din energibesparing och göra ditt hem till en del av framtidens smarta energilösningar.

02

Batterilagring

ARBA Solars batterilagringssystem möjliggör att du lagrar överskottsenergi för användning under dyra toppförbrukningstider. Tibbers algoritm optimerar automatiskt när och hur ditt lagrade energi ska användas, vilket kan öka dina besparingar med ytterligare 10-15%.

04

Elbilsladdare

Koppla din elbilsladdning till ditt solenergisystem för maximal effektivitet. Genom Tibber kan du ladda din bil när elpriserna är som lägst eller när din produktion av solenergi är som högst, vilket kan leda till besparingar på upp till 25% på laddningskostnader.

06

Värmepumpar

Integrera en värmepump i ditt system för att ytterligare minska dina uppvärmningskostnader. Med Tibber-styrning kan du anpassa din uppvärmning till de mest energieffektiva tidpunkterna, potentiellt sänkande din uppvärmningsräkning med upp till 20%.

Vad våra kunder säger.

Parallel Lines
421259557_894644648811568_2101043292219441061_n_edited.jpg

Eddie Larsson

"Tack vare ARBA Solar har vi sett en betydande minskning i våra elräkningar. Deras expertteam gjorde hela processen enkel och effektiv. Vi är inte bara nöjda med produkten, utan också med utan också med den positiva inverkan vi gör på miljön."
bottom of page