top of page

Välkommen till ARBA Växelriktare

Optimering av Din Solenergi

Upptäck Framtidens Energi med ARBA Solar och Tibber

Välkommen till ARBA Solar – din partner i övergången till hållbar energi. Med  ARBA Växelriktare tar vi nästa steg för att maximera effektiviteten och nyttan av ditt solenergisystem. Våra växelriktare är designade för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av varje solstråle som träffar dina solpaneler.

Varför ARBA Växeliktare är Rätt Val för Dig?

Varför ARBA Växelriktare?

Hög Effektivitet

ARBA Växelriktare omvandlar DC (likström) från dina solpaneler till AC (växelström) med minimal energiförlust, vilket säkerställer att du kan utnyttja den producerade solenergin optimalt.

Varför ARBA Växelriktare?

Hög Effektivitet

ARBA Växelriktare omvandlar DC (likström) från dina solpaneler till AC (växelström) med minimal energiförlust, vilket säkerställer att du kan utnyttja den producerade solenergin optimalt.

Smart Integration

Liksom våra laddboxar och solpaneler, erbjuder ARBA Växelriktare integration med smarta hemsystem inklusive Tibber, vilket möjliggör intelligent energistyrning och optimerad användning av din producerade solenergi.

Bovra Digital Hantering

Integrera din energilösning med Bovra för en enkel hantering av dokumentation och servicehistorik. Allt samlat digitalt för enkel åtkomst och översikt.

Bovra – Ett bättre husägande

Tekniska Specifikationer

  • Maximal Omvandlingseffektivitet: Säkerställer att du får ut så mycket energi som möjligt från dina solpaneler.

  • Bred Kompatibilitet: Fungerar med ett brett utbud av solpaneler för att passa just ditt system.

  • Hållbarhet: Designad för långvarig användning under tuffa väderförhållanden.

  • Intelligent Energiövervakning: Möjliggör detaljerad uppföljning av din energiproduktion och effektivitet.​

Installationsprocess

  1. Konsultation: Vi börjar med att förstå dina energibehov och solenergisystemets konfiguration.

  2. Systemdesign: Vi utformar en lösning som integrerar ARBA Växelriktare med ditt befintliga solenergisystem för optimal prestanda.

  3. Professionell Installation: Våra certifierade tekniker installerar och konfigurerar din växelriktare för säker och effektiv drift.

  4. Digital Hantering med Bovra: All dokumentation och övervakningsdata för din växelriktare blir lättillgänglig via Bovra, vilket förenklar underhåll och uppföljning.

Fler tjänster.

Som du kommer att älska.

01

Solpaneler

Med ARBA Solars effektiva solpaneler, kan du förvänta dig en drastisk minskning av din elräkning. Genom integration med Tibber, anpassas din energiförbrukning intelligent till de mest fördelaktiga tiderna för att använda solenergi, vilket kan leda till en besparing på upp till 20% av dina energikostnader.

03

Växelriktare

Våra smarta växelriktare säkerställer att du får ut mesta möjliga av varje solstråle. Integrationen med Tibber innebär att du alltid använder energi på det mest kostnadseffektiva sättet, med potential att sänka dina energikostnader med ytterligare 5-10%.

05

Checkwatt & Flower Hub

ArbaOptima, i kombination med Checkwatt och Flower Hub, erbjuder en omfattande lösning för dig som söker att optimera din energiförbrukning och samtidigt bidra till ett mer hållbart och förnybart energisystem. Dessa partnerskap möjliggör inte bara för dig att minska dina energikostnader utan också att aktivt delta i och dra nytta av energimarknadens dynamik. Välj ArbaOptima för att maximera din energibesparing och göra ditt hem till en del av framtidens smarta energilösningar.

02

Batterilagring

ARBA Solars batterilagringssystem möjliggör att du lagrar överskottsenergi för användning under dyra toppförbrukningstider. Tibbers algoritm optimerar automatiskt när och hur ditt lagrade energi ska användas, vilket kan öka dina besparingar med ytterligare 10-15%.

04

Elbilsladdare

Koppla din elbilsladdning till ditt solenergisystem för maximal effektivitet. Genom Tibber kan du ladda din bil när elpriserna är som lägst eller när din produktion av solenergi är som högst, vilket kan leda till besparingar på upp till 25% på laddningskostnader.

06

Värmepumpar

Integrera en värmepump i ditt system för att ytterligare minska dina uppvärmningskostnader. Med Tibber-styrning kan du anpassa din uppvärmning till de mest energieffektiva tidpunkterna, potentiellt sänkande din uppvärmningsräkning med upp till 20%.

Vad våra kunder säger.

Parallel Lines
421259557_894644648811568_2101043292219441061_n_edited.jpg

Eddie Larsson

"Tack vare ARBA Solar har vi sett en betydande minskning i våra elräkningar. Deras expertteam gjorde hela processen enkel och effektiv. Vi är inte bara nöjda med produkten, utan också med utan också med den positiva inverkan vi gör på miljön."
bottom of page