top of page

ARBA Solar Värmepumpar

Din Väg Till Ett Hållbart Hem

Upptäck Framtidens Energi med ARBA Solar och Tibber

Välkommen till en värld av effektivitet, hållbarhet och smart energihantering. ARBA Solar är stolta över att presentera vår banbrytande linje av värmepumpar, designade för att ge optimal komfort och energibesparing för ditt hem. Genom att kombinera högpresterande värmepumpsteknik med smarta integreringar som Tibber och Bovra, erbjuder vi en lösning som är både miljövänlig och ekonomisk.

Varför Välja ARBA Solar Värmepumpar?

Hållbarhet Möter Innovation

Våra värmepumpar utnyttjar förnybar energi från luften runt oss, vilket minskar beroendet av fossila bränslen och sänker dina energikostnader. Med ARBA Solar får du en lösning som inte bara är bra för miljön utan också för din plånbok.

Smart Integration med Tibber

Förbättra din energianvändning med Tibber – en revolutionerande energitjänst som optimerar din värmepumps prestanda baserat på realtidsdata. Kontrollera din uppvärmning direkt från din smartphone, få insikter i din energianvändning och minska dina kostnader utan att kompromissa med komforten.

Våra Produkter

Välj bland en rad högkvalitativa värmepumpar anpassade för det nordiska klimatet. Från kompakta modeller perfekta för mindre hem till kraftfulla system designade för större fastigheter, har vi en lösning som passar just dina behov.

Tekniska Specifikationer

  • Energieffektivitet: A++ klassificering, minskar energiförbrukningen med upp till 75% jämfört med traditionella system.

  • Kapacitet: Modeller tillgängliga för alla storlekar av bostäder, från små lägenheter till stora villor.

  • Smart Funktioner: Full integration med Tibber för optimal energihantering och minskade kostnader.

  • Hållbarhet: Använder det senaste inom miljövänligt köldmedium för minskad miljöpåverkan.

 

Bovra Digital Hantering

Integrera din energilösning med Bovra för en enkel hantering av dokumentation och servicehistorik. Allt samlat digitalt för enkel åtkomst och översikt.

Bovra – Ett bättre husägande

 

www.KBstudioMedia.se-48.jpg

Fler tjänster.

Som du kommer att älska.

01

Solpaneler

Med ARBA Solars effektiva solpaneler, kan du förvänta dig en drastisk minskning av din elräkning. Genom integration med Tibber, anpassas din energiförbrukning intelligent till de mest fördelaktiga tiderna för att använda solenergi, vilket kan leda till en besparing på upp till 20% av dina energikostnader.

03

Växelriktare

Våra smarta växelriktare säkerställer att du får ut mesta möjliga av varje solstråle. Integrationen med Tibber innebär att du alltid använder energi på det mest kostnadseffektiva sättet, med potential att sänka dina energikostnader med ytterligare 5-10%.

05

Checkwatt & Flower Hub

ArbaOptima, i kombination med Checkwatt och Flower Hub, erbjuder en omfattande lösning för dig som söker att optimera din energiförbrukning och samtidigt bidra till ett mer hållbart och förnybart energisystem. Dessa partnerskap möjliggör inte bara för dig att minska dina energikostnader utan också att aktivt delta i och dra nytta av energimarknadens dynamik. Välj ArbaOptima för att maximera din energibesparing och göra ditt hem till en del av framtidens smarta energilösningar.

02

Batterilagring

ARBA Solars batterilagringssystem möjliggör att du lagrar överskottsenergi för användning under dyra toppförbrukningstider. Tibbers algoritm optimerar automatiskt när och hur ditt lagrade energi ska användas, vilket kan öka dina besparingar med ytterligare 10-15%.

04

Elbilsladdare

Koppla din elbilsladdning till ditt solenergisystem för maximal effektivitet. Genom Tibber kan du ladda din bil när elpriserna är som lägst eller när din produktion av solenergi är som högst, vilket kan leda till besparingar på upp till 25% på laddningskostnader.

06

Värmepumpar

Integrera en värmepump i ditt system för att ytterligare minska dina uppvärmningskostnader. Med Tibber-styrning kan du anpassa din uppvärmning till de mest energieffektiva tidpunkterna, potentiellt sänkande din uppvärmningsräkning med upp till 20%.

Vad våra kunder säger.

Parallel Lines
421259557_894644648811568_2101043292219441061_n_edited.jpg

Eddie Larsson

"Tack vare ARBA Solar har vi sett en betydande minskning i våra elräkningar. Deras expertteam gjorde hela processen enkel och effektiv. Vi är inte bara nöjda med produkten, utan också med utan också med den positiva inverkan vi gör på miljön."
bottom of page