top of page

ARBA Solar Solpaneler

Din Källa till Ren Energi

Upptäck Framtidens Energi med ARBA Solar och Tibber

Välkommen till ARBA Solar, där vi omvandlar solens kraft till ren, hållbar energi för ditt hem. Våra högeffektiva solpaneler är designade för att maximera energiproduktionen, minska dina elkostnader och bidra till en hållbarare framtid.

Varför Välja ARBA Solar Solpaneler?

Effektivitet och Hållbarhet

Våra solpaneler använder den senaste tekniken för att säkerställa maximal effektivitet även under mindre soliga dagar. Genom att investera i solenergi minskar du ditt koldioxidavtryck och bidrar till en grönare planet.

Smart Integration

Liksom våra värmepumpar är ARBA Solar solpaneler kompatibla med smarta hemlösningar, inklusive Tibber, vilket ger dig möjligheten att optimera din energiförbrukning och dra nytta av realtidsenergipriser för ytterligare besparingar.

Bovra Digital Hantering

Integrera din solenergilösning med Bovra för en enkel hantering av dokumentation och servicehistorik. Allt samlat digitalt för enkel åtkomst och översikt.

Bovra – Ett bättre husägande

Solpanelernas Tekniska Specifikationer

  • Hög omvandlingseffektivitet: För att säkerställa att du får mest möjliga energi från varje soltimme.

  • Hållbar konstruktion: Designade för att stå emot hårda väderförhållanden och leverera energi under många år.

  • Estetisk design: Solpaneler som inte bara är effektiva utan också estetiskt tilltalande och smälter in i ditt hems utseende.

 

www.KBstudioMedia.se-48.jpg

Fler tjänster.

Som du kommer att älska.

01

Solpaneler

Med ARBA Solars effektiva solpaneler, kan du förvänta dig en drastisk minskning av din elräkning. Genom integration med Tibber, anpassas din energiförbrukning intelligent till de mest fördelaktiga tiderna för att använda solenergi, vilket kan leda till en besparing på upp till 20% av dina energikostnader.

03

Växelriktare

Våra smarta växelriktare säkerställer att du får ut mesta möjliga av varje solstråle. Integrationen med Tibber innebär att du alltid använder energi på det mest kostnadseffektiva sättet, med potential att sänka dina energikostnader med ytterligare 5-10%.

05

Checkwatt & Flower Hub

ArbaOptima, i kombination med Checkwatt och Flower Hub, erbjuder en omfattande lösning för dig som söker att optimera din energiförbrukning och samtidigt bidra till ett mer hållbart och förnybart energisystem. Dessa partnerskap möjliggör inte bara för dig att minska dina energikostnader utan också att aktivt delta i och dra nytta av energimarknadens dynamik. Välj ArbaOptima för att maximera din energibesparing och göra ditt hem till en del av framtidens smarta energilösningar.

02

Batterilagring

ARBA Solars batterilagringssystem möjliggör att du lagrar överskottsenergi för användning under dyra toppförbrukningstider. Tibbers algoritm optimerar automatiskt när och hur ditt lagrade energi ska användas, vilket kan öka dina besparingar med ytterligare 10-15%.

04

Elbilsladdare

Koppla din elbilsladdning till ditt solenergisystem för maximal effektivitet. Genom Tibber kan du ladda din bil när elpriserna är som lägst eller när din produktion av solenergi är som högst, vilket kan leda till besparingar på upp till 25% på laddningskostnader.

06

Värmepumpar

Integrera en värmepump i ditt system för att ytterligare minska dina uppvärmningskostnader. Med Tibber-styrning kan du anpassa din uppvärmning till de mest energieffektiva tidpunkterna, potentiellt sänkande din uppvärmningsräkning med upp till 20%.

Vad våra kunder säger.

Parallel Lines
421259557_894644648811568_2101043292219441061_n_edited.jpg

Eddie Larsson

"Tack vare ARBA Solar har vi sett en betydande minskning i våra elräkningar. Deras expertteam gjorde hela processen enkel och effektiv. Vi är inte bara nöjda med produkten, utan också med utan också med den positiva inverkan vi gör på miljön."
bottom of page