top of page
Solnedgång på solpaneler

Välkommen till ARBA SolMarknad

Din Gateway till Smartare Energiförsäljning

Upptäck Framtidens Energi med ARBA Solar och Tibber

ARBA SolMarknad är din one-stop-shop för att maximera intäkterna från ditt solenergisystem. Genom våra partnerskap med Checkwatt, Flowerhub, och Tibber, erbjuder vi en oslagbar lösning för att effektivisera hanteringen och försäljningen av överskottsel. Upptäck hur våra samarbetspartners kan förvandla ditt sätt att interagera med energimarknaden.

Varför ARBA SolMarknad?

Expertpartnerskap

Vi samarbetar med branschledarna Checkwatt och Flowerhub för att ge dig tillgång till avancerade verktyg för energiövervakning och optimering, samt Tibber för dynamisk energiförvaltning och försäljning.

Enkel Integration

Ditt ARBA Solar solenergisystem integreras sömlöst med Checkwatt och Flowerhub för detaljerad produktionsovervakning och optimal försäljningsstrategi, medan Tibber ger smarta lösningar för energiförvaltning direkt i din mobil.

Transparent Övervakning

Få tillgång till realtidsdata och insikter via Checkwatt, Flowerhub och Tibbers användarvänliga dashboards. Övervaka din energiproduktion, förbrukning, och försäljning med enkelhet.

 

Bovra Digital Hantering

Integrera din energilösning med Bovra för en enkel hantering av dokumentation och servicehistorik. Allt samlat digitalt för enkel åtkomst och översikt.

Bovra – Ett bättre husägande

Våra Partners och Tjänster

Checkwatt

Specialiserar sig på energidataanalys och ger dig verktygen att effektivt spåra din solenergiproduktion och överskottsförsäljning.

Flowerhub

Erbjuder en innovativ plattform för att maximera intäkterna från din överskottsel genom att tillgå den mest fördelaktiga marknaden för din energi.

Tibber

En revolutionerande energitjänst som inte bara tillåter smart styrning av ditt hemenergisystem utan även optimerar försäljningen av ditt överskott på elmarknaden.

Fler tjänster.

Som du kommer att älska.

01

Solpaneler

Med ARBA Solars effektiva solpaneler, kan du förvänta dig en drastisk minskning av din elräkning. Genom integration med Tibber, anpassas din energiförbrukning intelligent till de mest fördelaktiga tiderna för att använda solenergi, vilket kan leda till en besparing på upp till 20% av dina energikostnader.

03

Växelriktare

Våra smarta växelriktare säkerställer att du får ut mesta möjliga av varje solstråle. Integrationen med Tibber innebär att du alltid använder energi på det mest kostnadseffektiva sättet, med potential att sänka dina energikostnader med ytterligare 5-10%.

05

Checkwatt & Flower Hub

ArbaOptima, i kombination med Checkwatt och Flower Hub, erbjuder en omfattande lösning för dig som söker att optimera din energiförbrukning och samtidigt bidra till ett mer hållbart och förnybart energisystem. Dessa partnerskap möjliggör inte bara för dig att minska dina energikostnader utan också att aktivt delta i och dra nytta av energimarknadens dynamik. Välj ArbaOptima för att maximera din energibesparing och göra ditt hem till en del av framtidens smarta energilösningar.

02

Batterilagring

ARBA Solars batterilagringssystem möjliggör att du lagrar överskottsenergi för användning under dyra toppförbrukningstider. Tibbers algoritm optimerar automatiskt när och hur ditt lagrade energi ska användas, vilket kan öka dina besparingar med ytterligare 10-15%.

04

Elbilsladdare

Koppla din elbilsladdning till ditt solenergisystem för maximal effektivitet. Genom Tibber kan du ladda din bil när elpriserna är som lägst eller när din produktion av solenergi är som högst, vilket kan leda till besparingar på upp till 25% på laddningskostnader.

06

Värmepumpar

Integrera en värmepump i ditt system för att ytterligare minska dina uppvärmningskostnader. Med Tibber-styrning kan du anpassa din uppvärmning till de mest energieffektiva tidpunkterna, potentiellt sänkande din uppvärmningsräkning med upp till 20%.

Vad våra kunder säger.

Parallel Lines
421259557_894644648811568_2101043292219441061_n_edited.jpg

Eddie Larsson

"Tack vare ARBA Solar har vi sett en betydande minskning i våra elräkningar. Deras expertteam gjorde hela processen enkel och effektiv. Vi är inte bara nöjda med produkten, utan också med utan också med den positiva inverkan vi gör på miljön."
bottom of page