top of page

Välkommen till ARBA Laddboxar

Framtidens Laddlösning

Upptäck Framtidens Energi med ARBA Solar och Tibber

Välkommen till framtiden med ARBA Solar! Vi introducerar ARBA Laddboxar – den ultimata laddningslösningen som ger dig snabb, effektiv och intelligent laddning av din elbil. Med integration av både Tibber och Bovra, erbjuder vi en sömlös upplevelse som optimerar din energianvändning och förenklar ditt husägande.

Varför ARBA Laddboxar är Rätt Val för Dig?

Effektiv och Snabb Laddning

Våra laddboxar levererar upp till 22 kW, vilket säkerställer att din elbil laddas snabbt och effektivt, redo för dina dagliga behov.

Smart Hem-Integration med Tibber

ARBA Laddboxar är fullt integrerade med Tibber, vilket möjliggör intelligent energistyrning. Anpassa din laddning efter de mest kostnadseffektiva tidpunkterna och minska din energiförbrukning genom realtidsoptimering baserat på dina personliga behov och elprisets fluktuationer.

Bovra Digital Hantering

Integrera din energilösning med Bovra för en enkel hantering av dokumentation och servicehistorik. Allt samlat digitalt för enkel åtkomst och översikt.

Bovra – Ett bättre husägande

Tekniska Specifikationer

  • Kapacitet: Upp till 22 kW för optimal laddningshastighet.

  • Kompatibilitet: Fungerar med alla moderna elbilar som följer europeiska standarder.

  • Säkerhet: Höga säkerhetsstandarder med inbyggda skyddsmekanismer för din bil och ditt hem.

  • Design: Modern och diskret design som kompletterar ditt hem.

Installationsprocess

  1. Inledande Konsultation: Vi diskuterar dina specifika behov och förutsättningar för att föreslå den bästa laddlösningen.

  2. Anpassad Offert: Du får en detaljerad offert som omfattar allt från utrustning till professionell installation.

  3. Installation av Expert: Våra certifierade installatörer säkerställer en trygg och korrekt installation av din ARBA Laddbox.

  4. Digital Dokumentation med Bovra: All relevant information och dokumentation för din laddbox lagras säkert och tillgängligt via ditt Bovra-konto.

  5. Optimering med Tibber: Konfigurera din laddbox för optimal användning med Tibber-appen för att maximera besparingar och effektivitet.

 

 

Fler tjänster.

Som du kommer att älska.

01

Solpaneler

Med ARBA Solars effektiva solpaneler, kan du förvänta dig en drastisk minskning av din elräkning. Genom integration med Tibber, anpassas din energiförbrukning intelligent till de mest fördelaktiga tiderna för att använda solenergi, vilket kan leda till en besparing på upp till 20% av dina energikostnader.

03

Växelriktare

Våra smarta växelriktare säkerställer att du får ut mesta möjliga av varje solstråle. Integrationen med Tibber innebär att du alltid använder energi på det mest kostnadseffektiva sättet, med potential att sänka dina energikostnader med ytterligare 5-10%.

05

Checkwatt & Flower Hub

ArbaOptima, i kombination med Checkwatt och Flower Hub, erbjuder en omfattande lösning för dig som söker att optimera din energiförbrukning och samtidigt bidra till ett mer hållbart och förnybart energisystem. Dessa partnerskap möjliggör inte bara för dig att minska dina energikostnader utan också att aktivt delta i och dra nytta av energimarknadens dynamik. Välj ArbaOptima för att maximera din energibesparing och göra ditt hem till en del av framtidens smarta energilösningar.

02

Batterilagring

ARBA Solars batterilagringssystem möjliggör att du lagrar överskottsenergi för användning under dyra toppförbrukningstider. Tibbers algoritm optimerar automatiskt när och hur ditt lagrade energi ska användas, vilket kan öka dina besparingar med ytterligare 10-15%.

04

Elbilsladdare

Koppla din elbilsladdning till ditt solenergisystem för maximal effektivitet. Genom Tibber kan du ladda din bil när elpriserna är som lägst eller när din produktion av solenergi är som högst, vilket kan leda till besparingar på upp till 25% på laddningskostnader.

06

Värmepumpar

Integrera en värmepump i ditt system för att ytterligare minska dina uppvärmningskostnader. Med Tibber-styrning kan du anpassa din uppvärmning till de mest energieffektiva tidpunkterna, potentiellt sänkande din uppvärmningsräkning med upp till 20%.

Vad våra kunder säger.

Parallel Lines
421259557_894644648811568_2101043292219441061_n_edited.jpg

Eddie Larsson

"Tack vare ARBA Solar har vi sett en betydande minskning i våra elräkningar. Deras expertteam gjorde hela processen enkel och effektiv. Vi är inte bara nöjda med produkten, utan också med utan också med den positiva inverkan vi gör på miljön."
bottom of page